Börjar bli bättre och bättre på att göra vegansk sushi. Har provat mig fram så har inga tekniktips till "rullningen".
Cashewnöt/avokadoröra
Hemmagjord misosoppa serverades såklart till :) Misopastan är köpt i en asiatisk affär och samma med wakamealgerna i. Den Misopastan jag köpte i den asiatiska butiken smakar väldigt bra!
Jag har fyllt rullarna med quinoa och cashewnötter/avokadoröra. Även alfaalfagroddarcovj gurka fick va med på nåt hörn .
Ett tips med qinouan är att den inte bör kokas mosig . Jag hade lite mindre vatten än vanligt och lät den svalna och bli torr innan jag använde den .
Cashewnöt/avokadoröra
Ca 3 dl cashewnötter
1 avokado
Riven chili
Rosa himalayasalt
1 msk vatten ( kan uteslutas)
1/2 dl soltorkade tomater
Mix it !
Inte alls att jämföra med mison man köper på asiathyllan i matvarubutiken.
Snart måndag , ny vecka , nya möjligheter! Love it ! Hoppas att ni har haft en underbar vecka och önskar er en minst lika bra kommande vecka ,,,
lunch,
middag,
raw,
vegan,
vegetarian,
Kommentera