I ett tidigare inlägg skrev jag om råkost ( rawfood) och varför det är så bra att äta det . Jag försöker äta minst ett mål råkost om dagen för då får jag i mig de extra näringsämnena som försvinner om man hettar upp maten över 47 grader . 

Idag serverade jag raw zucchini och pastasås till middag . En kopp te till det . 
Fick tummenupp här hemma :) 
Gjorde den mild eftersom jag experimenterade lite idag . Nästa gång har jag i soltorkadetomater och mer chili i . 


 
Raw zucchini med pastasås 
 Riv en zucchini.  
(Jag använder en juliennneskalare men det går bra att riva med potatisskalare . "Pastan blir lite bredare bara ")

2 st ekologiska tomater 
2,5 röd ekologiska paprikor 
1,5 dl cashewnötter 
1 msk lantbuljong chili och citrongräs 
Lite torkad chili 
Mixa ihop grönsaker och kryddor i en matberedare och smaka av . 

Häll sedan över såsen på zucchinipastan . Toppade med soltorkade tomater . 





middag, rawfood, råkost, vegan,

Liknande inlägg

1 kommentarer

Sussie

24 Jan 2014 13:57

Men va det där såg gott ut. Måste prova att göra den där smarriga rätten.

Kommentera

Publiceras ej