I ett tidigare inlägg skrev jag om råkost ( rawfood) och varför det är så bra att äta det . Jag försöker äta minst ett mål råkost om dagen för då får jag i mig de extra näringsämnena som försvinner om man hettar upp maten över 47 grader .
Idag serverade jag raw zucchini och pastasås till middag . En kopp te till det .
Fick tummenupp här hemma :)
Gjorde den mild eftersom jag experimenterade lite idag . Nästa gång har jag i soltorkadetomater och mer chili i .

Raw zucchini med pastasås
Riv en zucchini.
(Jag använder en juliennneskalare men det går bra att riva med potatisskalare . "Pastan blir lite bredare bara ")
2 st ekologiska tomater
2,5 röd ekologiska paprikor
1,5 dl cashewnötter
1 msk lantbuljong chili och citrongräs
Lite torkad chili
Mixa ihop grönsaker och kryddor i en matberedare och smaka av .
Häll sedan över såsen på zucchinipastan . Toppade med soltorkade tomater .
middag,
rawfood,
råkost,
vegan,
1 kommentarer
Sussie
24 Jan 2014 13:57
Men va det där såg gott ut. Måste prova att göra den där smarriga rätten.
Kommentera